Vés al contingut
1

Guanyadors del sorteig dels 2000€ de Gent de Pineda

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

 

Gent de Pineda ha sortejat aquest matí, en directe a Ràdio Pineda, 2000€ repartits en diversos premis d'entre totes les butlletes participants de la campanya de Nadal. S'han sortejat tres vals de 100 euros, un de 200 euros, un val de 300 euros, un de 500 i un val de 700 euros.

 

Les guanyadores dels vals de 100són: Rosa Jordano amb la butlleta segellada a Farmàcia Costa, Carme Savia Gallardo que va segellar la butlleta a la botiga Caprici i Sara Poch amb la butlleta segellada a Fruites Díaz. Inés Rubio ha estat la guanyadora del val de 200amb la butlleta segellada a la botiga Noem. Oscar Azogué que va segellar la butlleta a Farmàcia Vivas ha estat el guanyador del val de 300€, Teresa Torrent ha guanyat el val de 500i Dolores Trueba González amb la butlleta segellada a la Fruites Díaz, ha estat la guanyadora del val de 700€.

 

Cristina Deulofeu de Gent de Pineda ha fet una valoració positiva de la campanya i ha fet un agraïment als clients per confiar en el comerç local per fer les compres nadalenques.

 

Gent de Pineda es posarà en contacte amb els guanyadors per entregar els vals de compra que podran fer en qualsevol de les botigues que van participar a la campanya de Nadal.

 

2