Vés al contingut
1

Èxit de la campanya de recollida d’aliments i joguines

 

Escolta aquí l'entrevista

 


La Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Pineda i la Confraria de Poblenou, amb el suport de l’Ajuntament de Pineda, han recollit més de 7.000kg d'aliments, 1700 joguines i 2.970 euros en donatius per comprar joguines. La campanya s'ha fet amb la col·laboració de Càritas i Creu Roja de Pineda. Les entitats organitzadores han fet una valoració positiva de la campanya, a la vegada que s'han mostrat satisfetes per l'elevada participació de la ciutadania, que una vegada més, s'ha abocat a la crida solidària perquè cap família i cap nen i nena de Pineda es quedin sense joguines.

 

Els aliments es van distribuir per Nadal i Cap d'Any i les joguines es van posar a disposició de Ses Majestats els Reis de l'Orient, que en col•col·laboració de Càrites i Creu Roja de Pineda, les van distribuir per als nens i les nenes de les famílies més necessitades del municipi.

La Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Pineda i la confraria de Poblenou han agraït el suport rebut per les entitats culturals i esportives, els comerços i instituts del municipi que també s’han volgut sumar a la iniciativa, així com a les empreses locals que han fet aportacions econòmiques.

 

1