Vés al contingut
1

Tornen 'Els Pastorrats' al Centre Cultural

 

Foto d'arxiu de Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Aquestes Festes torna, a l'escenari del Centre Cultural, la versió més irreverent dels Pastorets de Pineda. 'Els Pastorrats, Pastorets i Viceversa' és una representació molt desenfadada i divertida dels tradicionals Pastorets que només es fa cada quatre anys a Pineda. A cada edició s'ha d'escriure un guió nou i acostuma a reflectir aspectes del moment actual canviant el rol dels personatges dels Pastorets. Hem parlat amb dos dels 4 directors que estan al capdavant de la direcció dels Pastorrats l'Emma Colomer i el Ruben Torres. Han explicat que aquest any serà una versió encara més desenfadada amb la pandèmia i la COVID com a temes centrals de l'espectacle.

Ruben Torres, que també és el coordinador dels 'Pastorrats', ha explicat que han eliminat personatges i n'han creat de nous per la versió d'aquest any. Emma Colomer ha dit que hi participen alumnes de l'escola de teatre Artur Iscla i han convidat a tothom a anar al teatre.

La representació dels 'Pastorrats, Pastorets i Viceversa' s'estrena el dia 8 de gener a les 8 del vespre al Centre Cultural i es podrà tornar a veure els dies 9 i 10 de gener a les 6 de la tarda. Entrades a la venda al web del centre: www.ccrpineda.com