Vés al contingut
1

Darrers dies per col·laborar amb la campanya de recollida de joguines i aliments a Pineda

Algunes de les joguines recollides a Ràdio Pineda

 

Aquest any hi ha hagut un clar increment de la solidaritat a Pineda, i les donacions de joguines noves respecte els anys anteriors s'ha triplicat. Aquest és el cas del punt de recollida de Ràdio Pineda, on cal destacar aquest augment de participació i col·laboració, potser en l'any que fa més falta abastir la Creu Roja i Càritas Pineda i Poblenou per la campanya. Els punts mòbils que han organitzat la Hermandad del Rocío i la Cofradia de Poblenou, han donat un gran impuls enguany a la campanya. També cal destacar que la gent ha estat molt previsora i ha anat amb temps, segons ha dit la regidora de participació ciutadana, Verònica Rebollo. La regidora de participació ciutadana ha destacat el paper de les dues entitats que aquest any han donat un impuls a la campanya, la Cofraria i la Hermandad.

També estant col·laborant diversos comerciants amb punt de recollida, empreses, Can Xaubet i Centre Cívic Poblenou. Escoles i instituts també han organitzat recollides de joguines. A tot això, cal sumar 1.200 € recaptats per donatius a través de Bizum i 1.300€ del concert de Nadal a l'Auditori de Pineda.

Encara podeu portar les joguines a Ràdio Pineda cada dia feiner entre les 8 del matí i les 2 del migdia, fins dissabte dia 2 de gener a la 1 del migdia.

 

1