Vés al contingut
1

Hugo Ernesto Guffanti Riso és el nou president d'ERC Pineda 

 

ERC Pineda renova la seva executiva i Hugo Ernesto Guffanti Riso serà el nou president. El dissabte 19 de desembre es va celebrar l'Assemblea d'ERC Pineda per renovar la seva executiva. El nou president és l'actual regidor d'origen argentí, Hugo Guffanti, que pren el relleu de la també regidora Carmen Vila.

Hugo Guffanti és un activista social, membre permanent de l'executiva comarcal, com a responsable de Ciutadania; i membre sectorial de Migracions a la Seu Nacional d'ERC. A Pineda també exercirà les funcions de Secretari de Ciutadania.

El nou president fa «una aposta clara per la línia que ha traçat la presidència sortint al municipi, amb la voluntat d'assolir l'alcaldia el 2023». Ho ha dit Hugo Ernesto Guffanti que ha afegit que «fan molta feina, que sovint no es veu, però volen que els ciutadans de Pineda puguin viure millor».


L'Assemblea es va celebrar telemàticament per tal de garantir totes les mesures sanitàries arran de la COVID-19. Carmen Vila com a president sortint va agrair la dedicació feta durant els seus quatre anys de presidència a la seva executiva; així com a la gent que s'hi ha sumat al projecte d'ERC Pineda.

 

També ha dit que «espera que Pere Aragonès pugui guanyar les Eleccions al Parlament de Catalunya i des de Pineda treballaran perquè així sigui». Ha dit que «pensen que és la persona indicada per liderar la Generalitat».

 

 

Aquest és l'equip que acompanya a Guffanti:

-Secretaria de la Dona i Secretaria de Transició Ecològica: Natàlia Ribé. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i especialitzada en organització d'esdeveniments i amb una dil·latada trajectòria a les JERC i a ERC

-Secretaria d'Organització: Francesc Estrems. Empleat públic i llicenciat en Història de l'Art

-Secretaria de Política Municipal: Mònica Palacín. Diputada al Parlament de Catalunya i portaveu del grup municipal d'ERC Pineda a l'Ajuntament de Pineda de Mar

-Secretaria de Finances: Rogeli Gómez. Emprenedor i Cofundador de Vitae Slow Drinks (Vitae Kombucha)

-Secretaria de Protocol i Actes: Anna Arranz. Diplomada en traducció - interpretació de francès per la UAB, i diplomada en turisme per l'Escola de Turisme Mediterrani (adscrita a la UdG)

-Secretaria d'Atenció als Militants: Antoni Faura. Ha estat mestre industrial a la escola del Treball, i exercí com a Cap Tècnic a Enasa (Pegaso)

-Secretaria d'Imatge i Comunicació: Hèctor Montero. Enginyer de software i amb una llarga trajectòria a les JERC i a ERC

-Vocalia: Pilar Carcácer. Jubilada i resident durant molts anys a França