Vés al contingut
1

Maite Ruiz directora de l'escola Antoni Doltra: 'El trimestre ha suposat un canvi de mentalitat, és un aprenentatge i és positiu'

 


 

Avui hem parlat amb la directora de l'escola Antoni Doltra Maite Ruiz per fer valoració d'aquest primer trimestre de curs marcat per la pandèmia. Ha explicat que actualment estan bé, només han hagut de confinar un grup en tot el trimestre i ha fet una valoració positiva d'aquests primers tres mesos de curs escolar. Ha dit que aquest curs ha significat un canvi de mentalitat però tant professors, alumnes i famílies s'han adaptat bé a les noves mesures. Ha explicat que els primers dies hi havia una certa ànsia i ara ja han normalitzat la situació.

 

Tota l'entrevista a la directora de l'escola Antoni Doltra Maite Ruiz la podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta web: www.radiopineda.cat/anem a l'escola.

Ràdio Pineda ha fet aquests dies entrevistes a tots els directors i directores dels centres escolars de Pineda per tal de fer una valoració d'aquest primer trimestre de curs marcat per la pandèmia.