Vés al contingut
1

Continua la campanya de recollida de joguines i d'aliments a Pineda

Fotos: Hermandad del Rocio de Pineda

 


 

Les carpes les trobareu avui divendres a la tarda i demà dissabte al matí a la Plaça Espanya, a la Plaça del Carme i a Les Creus de Pineda. A Poblenou estaran instal·lades a la Plaça Nova i a la Plaça del Pilar.


 

La Hermandad del Rocio de Pineda i la Confraria de Poblenou organitzen una campanya de recollida de joguines i d'aliments amb l'objectiu de donar suport a les famílies més necessitades de Pineda. La campanya s'ha fet el divendres i dissabte i es tornarà fer divendres i dissabte que ve. Es fa en coordinació amb la Creu Roja, Càritas de Pineda i Poblenou i amb el suport de l'Ajuntament.


 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha destacat la implicació de les entitats per dur a terme la campanya. Ha dit que «Pineda és una municipi solidari i és capaç de fer moltes accions solidàries». Ha demanat que el proper divendres i dissabte «siguin també jornades solidàries i es pugui ajudar als Reis de l'Orient a arribar a tot arreu».

 

Les carpes les trobareu avui a la tarda i demà al matí a la Plaça Espanya, a la Plaça del Carme i a Les Creus de Pineda. A Poblenou estaran instal·lades a la Plaça Nova i a la Plaça del Pilar.


 

A més, a les botigues associades de Gent de Pineda també hi trobareu unes caixes on podreu fer donacions d'aliments i joguines. Altres entitats que també són punt de recollida són: Ràdio Pineda, el Centre Cívic i Can Xaubet. L'organització fa una crida també a les empreses a col·laborar amb la campanya.


 

Aportacions econòmiques

Les persones que vulguin també podran fer aportacions econòmiques a través del Bizum al telèfon 641 50 25 45. En cas que fos necessari també ofereixen fer recollides a domicili.


 

Més formes de col·laborar

Gràcies a la Hermandad i a la Cofradía i als seus voluntaris, als establiments col·laboradors i als diferents punts de recollida, aquest any col·laborar serà molt més fàcil i amb diverses opcions:

  • Punts de recollida fixes d’aliments i joguines: a banda dels punts habituals de recollida (Ràdio Pineda, Complex Esportiu Can Xaubet i Centre Cívic Poblenou) aquests anys es sumaran com a punts fixes de recollida molts establiments comercials del municipi. Aquests punts es podran consultar a mesura que s’hi vagin adherint a través de la web www.pinedademar.cat/nadal 

  • Punts mòbils de recollida: per acostar la campanya a la ciutadania, els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre s’instal·laran carpes de recollida amb voluntaris en diferents punts del municipi: plaça Espanya, barri de les Creus (davant del Condis), plaça del Carme, plaça Nova de Poblenou i avda. Hispanitat amb carrer Europa. L’horari de recollida serà de 16.30 a 20.30 h els divendres 11 i 18 de desembre, i els matins de 9.30 a 14 h dels dissabtes 12 i 19 de desembre.

  • Fent la teva aportació econòmica: una nova forma de participació de la campanya serà fent directament una aportació econòmica que servirà per comprar aliments i joguines. Es pot fer directament l’aportació a través del número de compte ES77 0081 0136 8700 01 489251 i també a través de Bizum al número 641502545.

  • Recollida a casa: per a persones que es troben confinades o bé que no es poden moure de casa, la Hermandad i la Cofradía han mobilitzat als seus voluntaris i voluntàries per acudir a domicili a recollir les donacions. Les persones interessades només hauran de trucar al 641502545.

 

Entitats, associacions i empreses

Si alguna entitat o associació vol col·laborar organitzant alguna activitat a benefici de la campanya pot posar-se en contacte amb els responsables de la Hermandad (Sergio Medel 679531824) i la Cofradía (Jordi Pinilla 620239509).

La crida també està oberta a empreses. Si vols que el teu establiment sigui punt de recollida fixa d’aliments i joguines pots posar-te en contacte amb el Centre Innova al 937671560 ext. 4300.

 

1

 

 

1