Vés al contingut
1

Conferència: 'Pàgines d'història sagrada' amb el filòleg Joan Ferrer

 

 

La influència i la relació que ha tingut La Bíblia amb la cultura actual és el tema que tractarà aquest divendres el filòleg Joan Ferrer al cicle de conferències que organitza Mare Nostrum. La xerrada porta per títol 'Pàgines d'història sagrada' i es farà aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural.

 

 

Ramon Plaja membre de Mare Nostrum ha destacat la importància d'aquesta conferència i ha dit que Joan Ferrer, a banda de ser filòleg, també és un dels millors experts a Catalunya i també de l'estat espanyol en temes de La Bíblia.

 

 

La Bíblia és i ha estat molt importat per la formació de les societats actuals occidentals. Ramon Plaja ha dit que el filòleg Joan Ferrer relacionarà, en aquesta conferència, algunes històries de la Bíblia amb la societat i el món actual.

 

 

La conferència 'Pàgines d'història sagrada' amb el filòleg Joan Ferrer és aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural. Es demana venir mitja hora abans per facilitar a l'organització l'entrada del públic al teatre. L'entrada és gratuïta i és obligatori l'ús de la mascareta.

 

1