Vés al contingut
1

Campanya de recollida de joguines i d'aliments a Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La Hermandad del Rocio de Pineda i la Confraria de Poblenou organitzen una campanya de recollida de joguines i d'aliments amb l'objectiu de donar suport a les famílies més necessitades de Pineda. La campanya es fa avui en coordinació amb Creu Roja, Càritas de Pineda i Poblenou i amb el suport de l'Ajuntament. Les dues entitats tenen punts de recollida per poder fer les donacions. Maria José Sánchez presidenta de la Confraria de Poblenou ha dit que l'objectiu de la campanya és ajudar, en aquests moments de crisi alimentària.

Sergio Medel president de la Hermandad ha explicat que s'han instal.lat carpes al centre de Pineda i Poblenou per a fer la recollida.

Les carpes les trobareu a la Plaça Espanya, a la Plaça del Carme i a Les Creus de Pineda. A Poblenou estaran instal·lades a la Plaça Nova i a la Plaça del Pilar.

A més, a les botigues associades de Gent de Pineda també hi trobareu unes caixes on podreu fer donacions d'aliments i joguines. Altres entitats que també són punt de recollida són: Ràdio Pineda, el Centre Cívic i Can Xaubet. L'organització fa una crida també a les empreses a col·laborar amb la campanya.

Les persones que vulguin també podran fer aportacions econòmiques a través del Bizum al telèfon 641 50 25 45.

En cas que fos necessari també ofereixen fer recollides a domicili.

 

Moltes entitats del municipi ja s'han sumat a la iniciativa i des de la organització es fa una crida a tot Pineda a col·laborar ja sigui portant aliments i joguines, o fent aportacions econòmiques amb un mínim de 2 euros. Maria José Sanchez i Sergio Medel han demanat unitat al poble per una bona causa.

Les joguines i aliments recollits seran gestionats per Càritas, Creu Roja i Benestar Social de l'Ajuntament de Pineda i es destinaran a famílies de Pineda.

La campanya es tornarà a fer el dia 18 i el dia 19 de desembre.


 

Més formes de col·laborar

Gràcies a la Hermandad i a la Cofradía i als seus voluntaris, als establiments col·laboradors i als diferents punts de recollida, aquest any col·laborar serà molt més fàcil i amb diverses opcions:

  • Punts de recollida fixes d’aliments i joguines: a banda dels punts habituals de recollida (Ràdio Pineda, Complex Esportiu Can Xaubet i Centre Cívic Poblenou) aquests anys es sumaran com a punts fixes de recollida molts establiments comercials del municipi. Aquests punts es podran consultar a mesura que s’hi vagin adherint a través de la web www.pinedademar.cat/nadal 

  • Punts mòbils de recollida: per acostar la campanya a la ciutadania, els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre s’instal·laran carpes de recollida amb voluntaris en diferents punts del municipi: plaça Espanya, barri de les Creus (davant del Condis), plaça del Carme, plaça Nova de Poblenou i avda. Hispanitat amb carrer Europa. L’horari de recollida serà de 16.30 a 20.30 h els divendres 11 i 18 de desembre, i els matins de 9.30 a 14 h dels dissabtes 12 i 19 de desembre.

  • Fent la teva aportació econòmica: una nova forma de participació de la campanya serà fent directament una aportació econòmica que servirà per comprar aliments i joguines. Es pot fer directament l’aportació a través del número de compte ES77 0081 0136 8700 01 489251 i també a través de Bizum al número 641502545.

  • Recollida a casa: per a persones que es troben confinades o bé que no es poden moure de casa, la Hermandad i la Cofradía han mobilitzat als seus voluntaris i voluntàries per acudir a domicili a recollir les donacions. Les persones interessades només hauran de trucar al 641502545.

 

Entitats, associacions i empreses

Si alguna entitat o associació vol col·laborar organitzant alguna activitat a benefici de la campanya pot posar-se en contacte amb els responsables de la Hermandad (Sergio Medel 679531824) i la Cofradía (Jordi Pinilla 620239509).

La crida també està oberta a empreses. Si vols que el teu establiment sigui punt de recollida fixa d’aliments i joguines pots posar-te en contacte amb el Centre Innova al 937671560 ext. 4300.

 

 

2