Vés al contingut
1

Pineda organitza trobades en línia per compartir com estem vivint els temps de COVID

Els efectes de la pandèmia fa que moltes persones tinguin la necessitat de parlar i compartir com ho estan vivint, cadascú des de la seva perspectiva o vivència. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Pineda, amb l'institut Diversitas, organitza per la setmana vinent tres trobades virtuals amb persones que vulguin participar i compartir la seva experiència vital en aquests moments. Sota la premissa que el coronavirus ha modificat el nostre dia a dia i la manera com tenim de relacionar-nos, les trobades tenen per objectiu començar a recuperar vincles entre persones o construir-ne de nous.

Per això, es faran unes trobades en línia, amb l'acompanyament de professionals, per intercanviar experiències sobre la convivència en temps de Covid: com hem viscut i vivim la incertesa, l'estrès, l’angoixa, però també les esperances, els aprenentatges, que ha portat la pandèmia?

 

Serà dilluns, dimarts i dijous de la setmana que ve, i la participació serà a través de videoconferència. És per a totes les edats.

Les dates de les trobades són les següents:

Dilluns 30 de novembre, de 18 a 19.30 h.

Dimarts 1 de desembre d’11 a 12.30 h.

Dijous 3 de desembre de 18 a 19.30 h.

 

Per informació i inscripcions

Correu: mmateu@pinedademar.org

Mòbil: 609 740 148

 

11