Vés al contingut
1

Pineda supera el miler de casos de COVID-19 acumulats des de l'inici de la pandèmia

Pineda supera el miler de casos de COVID-19 acumulats des de l'inici de la pandèmia. Concretament, fins ara s'han diagnosticat amb prova un total de 1.142 persones a Pineda. En aquests moments, l'índex de risc de rebrot a Pineda és de 384. Continua sent un índex molt alt, però ha baixar substancialment respecte setmanes anteriors. La taxa de reproducció de l'epidèmia a Pineda també reflecteix una millora, ja que continua per sota de 1, en el 0,80.

Les dades de Pineda són molt semblants a la mitjana de la Regió Sanitària: Al global de la Regió Sanitària de Girona, on pertant l'Alt Maresme, el risc de rebrot és de 337 punts i l’RT és del 0,80.

 

 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 59 persones: 18 a l’Hospital de Calella, 25 al sociosanitari i 16 a Blanes. També hem de lamentar un total de 6 defuncions els darrers 7 dies amb COVID-19.

Tenint en compte l'últim recompte (19/11), a l'Hospital de Calella s'han registrat 7 ingressos ,16 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalaris i 2 al Sociosanitari de Calella; i 1 defunció.

A l'Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l'últim recompte (19/11) s'han registrat 6 ingressos, dos dels quals han estat trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Calella, 5 altes i 4 defuncions.

A l'Hospital de Blanes, respecte a l'últim recompte (19/11), s'ha registrat 3 ingrés, 8 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalari i una és un pacient que ha negativitzat però continua ingressat a l'hospital, i 1 defunció.

 

 

Segons els informes de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 299 punts i l’RT és del 0’79.

Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 211 punts i l’RT és del 0,71. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 337 punts i l’RT és del 0,80

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és d'11 persones i hi ha 2 persones confinades per contacte estret amb un positiu.