Vés al contingut
1

Aquest matí ha començat la primera etapa de la desescalada

Aquest matí ha començat la primera etapa de la desescalada. Avui és el primer dia que la restauració pot obrir sense límit d'aforament a les terrasses i amb un 30% a l'interior. Bars restaurants i cafeteries poden obrir fins a 2/4 de 10 del vespre (les 21.30 hores), la recollida de menjar per emportar és fins les 10 i a domicili fins les 11 de la nit. No hi ha servei de barra i ha de ser sempre en taules de grups de quatre persones situades a dos metres de distància entre grups diferents.


 

Els equipaments esportius a l'aire lliure reobren amb un 50% de capacitat, mentre que espais tancats com pavellons o gimnasos poden fer-ho amb un aforament màxim del 30% amb cita prèvia. Aquest és el cas del Centre Esportiu Municipal de Can Xaubet, que ja ha obert aquest matí i cal apuntar-se a les activitats a través de la web canxaubet.cat. Recorden que no hi ha la possibilitat d'utilitzar els vestidors, exceptuant el cas dels usuaris de la piscina.


 

El comerç es manté amb la limitació del 30% d'aforament, i per tant, no hi ha canvis en aquest sentit.


 

Les activitats extraescolars es poden tornar a fer des d'avui amb un màxim de sis persones. Les esportives organitzades en l'àmbit escolar a l'exterior no tenen limitació.

1

També des d'avui poden reobrir a Catalunya cinemes, teatres , auditoris i sales de concert fins al 50% de l'aforament. A Pineda l'Auditori podrà reprendre els espectacles del cicle de tardor. El primer serà diumenge dia 29 amb l'espectacle de bombolles de la companyia de Pep Bou.


 

Recordem que es mantè encara els caps de setmana el confinament municipal, que es preveu que passarà a ser comarcal en la segona fase. I es manté durant tota la desescalada el confinament nocturn de 10 de la nit a 6 del matí.

 

1