Vés al contingut
1

Núria Massafrets (Gran Recapte): «La nova realitat per moltes famílies és una nevera buida»

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Aquest dilluns comença la campanya del Gran Recapte d'Aliments. Amb el lema 'Més que mai!' des d'avui ja podeu col·laborar amb la campanya organitzada pel Banc dels Aliments. La 12ª edició del Gran Recapte s'ha hagut de reinventar i convertir-la en una campanya virtual de donacions a causa de la pandèmia.

 

La responsable de comunicació al Maresme del Gran Recapte Núria Masafrets ha explicat que durant aquesta setmana podreu fer les donacions a la caixa dels supermercats amb uns tiquets que us donaran les caixeres valorats entre 1 i els 50 euros.

Aquest divendres i dissabte també hi haurà diverses persones voluntàries en alguns supermercats explicant als clients el format del Gran Recapte d'enguany i del sentit de la campanya.

 

Durant tot un mes, les persones que vulguin podran fer donacions online a través del web: www.granrecapteonline.com

 

Amb els diners recollits es podran comprar aliments i se'n farà la seva distribució. També es podran fer aportacions gràcies al canal de pagament 'Bizum' amb el codi 35596 que serveix per agilitzar les donacions des del mòbil.

 

Núria Massafrets ha dit que aquest fan falta moltes aportacions d'aliments ja que ha crescut el nombre de persones beneficiaries a causa de la crisi sanitària. Concretament a Catalunya hi ha 263 mil persones que necessiten rebre aliments.

Per tant, recordeu que enguany no es podran fer els donatius als supermercats com es feia cada any, sinó a través de la compra d'uns tiquets d'1 a 50€.

 

Núria Massafrets ha demanat la col·laboració de tothom per fer aportacions econòmiques del Gran Recapte d'Aliments.

Amb la COVID-19 la demanda d'aliments s'ha incrementat un 40% respecte l'any passat. Des del Banc dels Aliments estimen que l'emergència social derivada de l'emergència sanitària s'allargarà durant els propers mesos, fins i tot anys, i afectarà a més persones.