Vés al contingut
1

'Els centres d'estètica no esperàvem ser dels primers en tancar en aquesta segona onada'

Foto: Tahy Nails

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Des d'aquest divendres els centres d'estètica ja han obert i han tornat a la seva activitat. Recordem que en aquesta segona onada aquest sector ha hagut de tancar alhora que ho han fet també els bars i restaurants. Des de divendres ja poden obrir atenent els clients amb cita prèvia.

 

Avui a Ràdio Pineda hem entrevistat la Tainé Torres del centre d'estètica Tahy Nails. Ha explicat que amb la reobertura del negoci estan una mica millor, amb ànims i ganes de seguir treballant i esperant fer una bona campanya de Nadal, que és quan més feina tenen.

 

Tainé Torres ha explicat que ha viscut aquestes setmanes amb preocupació i desconcert ja que elles sempre han seguit des del primer moment totes les mesures d'higiene i treballen amb aforament limitat.

 

 

El centre d'estètica Tahy Nails de Pineda està situat al carrer Roig i Jalpí número 2 local 1, cantonada amb el carrer Major. Ofereixen tractaments de manicura de mans i peus amb cita prèvia trucant al telèfon 659 59 04 20. Tainé Torres també ha volgut fer un missatge de suport a tots els propietaris de negocis que encara no poden obrir.