Vés al contingut
1

Controls policials a Pineda per evitar l'accés a segones residències durant el cap de setmana


 


La Policia Local de Pineda ha iniciat controls de mobilitat als accessos del municipi. Des de l'entrada en vigor ahir al vespre de les noves mesures de restricció de mobilitat i limitació de l'activitat, agents municipals s'han desplaçat als principals punts d'entrada del municipi: accessos d'autopista, d'urbanitzacions, al passeig marítim, etc.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «els controls ja estan activats fent coordinació amb l'Ajuntament de Calella, i la ordre és sancionar si la gent incompleix la norma». Xavier Amor també ha dit que «no es pot permetre que l'esforç de molta gent es malmeti per les infraccions que pugui fer algú».

 

1

 

Durant la nit, la tasca que feia la Policia Local ha estat informadora. A partir de les 6 del matí, s'ha començat a sancionar aquells desplaçaments no justificats. Recordem que les noves mesures contemplen la prohibició d'entrar i sortir del municipi entre les 6 del matí del divendres a les 6 del matí del dilluns. Les excepcions que contempla aquesta norma i que han d'anar degudament justificades són: cites amb serveis sanitaris i socials, obligacions laborals, institucionals o legals, educació, retorn al lloc de residència, atenció a persones amb necessitats o vulnerables, renovació de permisos i documentació oficial i altres tràmits administratius inajornables i realització d'exàmens i proves oficials i activitats esportives individuals a l'aire lliure a municipis limítrofs.

Excepcionalment, coincidint amb aquest cap de setmana de Tots Sants, demà dissabte i diumenge 1 de novembre es podrà visitar cementiris d'altres poblacions sempre que es trobin dins de la mateixa comarca del Maresme.

 

Xavier Amor: «Amb el nostre comportament podem ajudar a que la gent visqui»

L'alcalde de Pineda també ha donat un missatge a tota la població. Ha dit que «ens estem jugant poder tornar a la mínima normalitat per Nadal i cal doblegar les dades actuals de Covid-19». Ha dit que això també té repercussió en l'economia de les famílies i empreses i «estem treballant pel futur». Ha dit que «amb el nostre comportament podem ajudar a viure a les persones i això és un acte de generositat».