Vés al contingut
1

Mesures anti-Covid al cementiri municipal per Tots Sants

 

Mesures anti-Covid al cementiri municipal per Tots Sants

  • Es controlarà l’aforament interior amb una porta d’entrada i una de sortida.

  • Es recomana un màxim de visita simultània de dues persones per nínxol.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants aquest diumenge, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha preparat mesures anti-Covid per a les persones que accedeixin durant aquest cap de setmana al Cementiri Municipal. Aquest protocol comptarà amb l’assistència de Protecció Civil de Pineda.


 

Horaris especials

Divendres 30, dissabte 31 i diumenge 1 de novembre, l’horari del Cementiri Municipal de Pineda serà de 8 a 18 h. S’ha modificat la tradicional missa que es celebrava al mateix cementiri. Com a alternativa hi ha programada dues misses a l’església de Santa Maria de Pineda: diumenge 1 a les 11 h i dilluns 2 a les 19 h. Segons les mesures fixades pel PROCICAT, l’aforament de l’església es reduirà al 50 %.


 

Control d’accés i aforament limitat

El Cementiri Municipal també comptarà amb un aforament limitat. Per aquest motiu es controlarà l’accés al recinte: hi haurà una porta d’entrada i una altra de sortida. Si en algun moment es completés l’aforament dins el recinte, no es deixarà entrar a més persones fins que en surtin d’altres. Es recomana un màxim de visita simultània de dues persones per nínxol. Agents de protecció civil vetllaran perquè es segueixi aquesta recomanació per tal d’evitar aglomeracions.

 

1


 

Mascareta obligatòria

La mascareta serà obligatòria a tot el recinte. Agents de Protecció Civil recordaran als visitants aquesta obligació. També es disposarà de gel hidroalcohòlic en el punt d’accés al recinte.