Vés al contingut
1

Pineda manté la Romeria a Montserrat però no s'organitzarà l'autocar del Dia de la Puríssima


 

La Romeria de Pineda a Montserrat es farà el proper Pont de la Puríssima, pel desembre. La comissió organitzadora de la Romeria de Pineda ha decidit tirar endavant la trobada però adaptada als canvis que obliga la pandèmia. No es podran fer els actes habituals que aplegaven les famílies i tampoc no es farà l'autocar que cada any hi pujava, el 8 de desembre. Per tant, els actes queden restringits al nucli familiar de cada cel.la i es farà una rebuda a l'aire lliure, una ruta, també a l'aire lliure, i una visita programa i per petits grups al Museu de Montserrat com a actes més destacats. També es participarà a la missa conventual, però canviarà la forma de fer l'ofrena, entre altres.

Per tant, Pineda podrà mantenir la tradició de pujar en romeria a Montserrat per la Puríssima. La comissió ja ha fet una reunió a Pineda per plantejar els canvis i hi participaran una trentena de famílies que hi passaran 5 dies, del 4 al 8 de desembre.

 

 

Calella anul.la la seva romeria

La Romeria de Calella en canvi, ha decidit suspendre el desplaçament de forma organitzada però més de 300 calellencs han reservat cel.la per passar-hi els dies del Pont de Tots Sants. Molta gent de Calella hi pujava en autocar i la comissió que organitza la romeria calellenca ha decidit no dur-ho a terme pels riscos que suposa el viatge i la impossibilitat de fer-ho. Esperen tornar-hi el 2021.