Vés al contingut
1

Ja us podeu inscriure als cursos d'escriptura i costura creativa reciclada al Centre Cívic

Fotos: Centre Cívic Poblenou

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El Centre Cívic Poblenou torna a programar cursos oberts a tothom després d'uns mesos d'inactivitat a causa de la pandèmia. Un d'aquests tallers és el d'escriptura creativa on, a través del joc, podreu jugar amb les paraules per aprendre a crear relats i poesia. Ho explica el tallerista Daniel Masot. El taller es fa de forma participativa i ha animat a les persones que vulguin a apuntar-se al taller.

 

 

3

 

 

 

 

Un altre taller que es fa al Centre Cívic és el de costura creativa i reciclada. Aquest taller ja ha començat però encara queden places per apuntar-s'hi. La seva tallerista Montse Jiménez ha explicat que l'objectiu és donar una segona utilitat a aquelles peces de roba que ja no ens serveixen.

 

1

Uns texans vells recilats en una bossa

 

 

 

El taller es fa els dimarts de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al Centre Cívic. Montse Jiménez ha dit que és un taller molt creatiu i fàcil de fer.

 

 

2

 

 

Totes les activitats tenen un aforament màxim de 10 persones i es fan amb les mesures de seguretat corresponents. Les preinscripcions es poden fer al Centre Cívic Poblenou al Passeig Diputació 8 en horari de matins de dilluns a divendres de 9:30h a 12h, les tardes de dilluns a dijous de 16h a 21h i divendres de 16h a 20h. Telf: 93 7671560 extensió 6803

 

 

 

 

4