Vés al contingut
1

Bon balanç de la temporada d'estiu a les platges de Pineda tot i la COVID

Fotos: Marsave

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Ha estat una temporada atípica i diferent a les platges de Pineda arran de la COVID però des de Marsave, l'empresa que s'ha encarregat de les tasques de prevenció, vigilància i socorrisme a les platges de Pineda, fan un bon balanç de la temporada d'estiu. Des dels dos llocs de socors, situats un a la platja dels Pescadors i l'altre a Poblenou, els socorristes han fet si fa no fa, les mateixes intervencions que l'any passat, potser una mica menys segons ha explicat a Ràdio Pineda Isaac Olivares coordinador de Marsave. Han sigut assistències de casos de lipotímies i baixades de tensió a causa d'una perllongada exposició solar.

Isaac Olivares ha explicat que, en general els banyistes han respectat les distàncies de seguretat i l'ús de la mascareta a la sorra, però dins de l'aigua, sí que han detectat banyistes que s'ajuntaven massa.

El coordinador de Marsave ha explicat que les tasques de socorrisme s'han fet amb totes les mesures de prevenció i 'amb molt de respecte' i que afortunadament, cap socorrista ha resultat contagiat de COVID.

 

1

 

 

Recordem que al llarg de tota la platja de Pineda, Marsave ha tingut instal·lades 4 torres de vigilància repartides entre les platges dels Pins, de la Riera, a la platja dels Pescadors i a Poblenou i dos llocs de socors, situats un a la platja dels Pescadors i l'altre a Poblenou.