Vés al contingut
1

Raquel Camps de Càritas de Pineda: 'Estem oberts i preocupats perquè cada vegada arriben més persones demanant ajuda'

Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

 

La crisis sanitària ha posicionat a moltes persones i a moltes famílies en un estat d'incertesa que requereix molta creativitat i compromís, per part de Caritas, alhora de donar resposta a les diverses situacions derivades de la pandèmia. Raquel Camps presidenta de Càritas Santa Maria de Pineda ha explicat que cada vegada atenen més casos i que han augmentat les peticions d'ajuda. Són persones que ja ha havien vingut anteriorment, però també n'han vingut de noves i que no comptaven a demanar aquesta ajuda. Fins i tot alguns col·lectius s'han acostat a Caritas de Pineda demanant aquesta primera ajuda.

 

 

2

La donació d'aliments bàsics a Càritas és molt important per fer front a les necessitats de les persones més vulnerables. Foto: Càritas Santa Maria de Pineda

 

 

 

Raquel Camps ha explicat que les persones joves amb càrregues familiars i amb mainada, joves que viuen sols, famílies de Pineda que contaven amb feina a l'estiu o cobrar l'ERTO i que tot això els hi ha fallat, és el perfil de les persones que s'han acostat a Caritas arran de la crisi sanitària.

 

 

Recordem que tots aquests casos es deriven a Serveis Socials on es valora cada cas per tal de donar resposta a les diferents necessitats. Tot i que la crisis ha desbordat a tothom, Raquel Camps ha dit que Caritas intenta donar un cop de mà puntual davant les situacions emergents.

 

 

 

Càritas Santa Maria de Pineda atén actualment 158 persones i es troba al c/Sant Antoni nº15. L'horari d'acollida per a les persones que ho necessitin és els dilluns al matí de 9:30h a 12h.

 

 

3

Un grup de voluntàris de Càritas Santa Maria de Pineda. Foto: Càritas Santa Maria de Pineda