Vés al contingut
2

Mònica Palacín (ERC-JxP): «La prioritat és fer front a la pandèmia, tot i que la possible inhabilitació del President farà replantejar el govern amb una estratègia conjunta»

 

Escolta AQUÍ Mònica Palacín

 

Actualització (14/09/2020)

ERC-JxP ha fet l'acte que fa cada any de canvi de la plaça de la Plaça Espanya per 'Plaça de Joan Coromines'. L'acte es va fer dissabte al matí.

1
Foto: ERC-JxP

 

La regidora portaveu d'ERC-JuntsxPineda i diputada al Parlament, Mònica Palacín, també ha fet referència a una Diada Nacional de Catalunya marcada per la situació de pandèmia, «com tot el que forma part de les nostres vides des del març». En aquesta Diada Mònica Palacín ha dit que «no deixem de reivindicar-nos com a país». Ha parlat també de l'Estat espanyol i de repressió: «La repressió de l'Estat encara no s'ha aturat i seguim tenint companys i companyes a la presó i a l'exili» i ha parlat també d'una democràcia «injusta i particular de l'Estat espanyol».

 

Ha dit que, degut a la possible inhabilitació del President de la Generalitat per la sentència que s'ha de conèixer properament, «caldrà replantejar el govern amb una estratègia conjunta dels dos partits que el formen». Ha dit que el vicepresident Pere Aragonès està treballant per fer front a la prioritat actual, que és la pandèmia» i fer front als seus efectes «socials, econòmics i sanitaris». Ha insistit en el treball conjunt de les dues formacions del govern català per fer front a aquest exercici polític, en que «estarem on haguem d'estar».

 

1
Ofrena d'ERC-Junts Per Pineda