Vés al contingut
1

L'espectacle 'Latidos' amb Isabelita Marquez tanca el cicle Cultura Km0

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La companyia flamenca d'Isabelita Márquez clourà el cicle d'espectacles Cultura Km0 aquest dissabte amb l'espectacle 'Latidos' a l'espai Sant Jordi. Després de l'èxit, l'any passat amb 'Ilusiones', aquest any Isabelita Márquez presenta 'Latidos' un nou treball ple de noves sensacions, amb moltes ganes de viure, de compartir i de ballar. Isabelita Márquez ha explicat a Ràdio Pineda que el públic podrà veure un espectacle on es combina la tradició i l'evolució del flamenc amb el ball d'Isabelita Marquez en solitari acompanyada de músics en directe.

Isabelita Marquez ha animat als pinedencs i pinedenques a veure aquest espectacle ja que el cicle ha apostat pels artistes locals en aquests moments de crisis sanitària.

L'espectacle 'Latidos' amb la companyia flamenca d'Isabelita Márquez es podrà veure aquest dissabte a les 22h a l'espai Sant Jordi. El preu de l'entrada és de 3 euros que podreu comprar, de forma anticipada, al web: www.auditoripineda.cat o també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Organitza l'Ajuntament de Pineda.

Concerts amb mesures preventives de la COVID-19. L'ús de la mascareta és obligatori.

 

1