Vés al contingut
1

L'índex de risc per la Covid-19 a Pineda continua 'molt alt', amb 27 casos diagnosticats en els darrers set dies

Foto: TV3

 

La taxa de reproducció ha crescut a Pineda fins el 4,5%, i es considera que l'epidèmia creix a partir de 1.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor s'hi ha referit i ha explicat que «Pineda ha estat un dels municipis amb menys risc de rebrot per percentatge de població, però venint d'un número baix de contagis varia molt el percentatge quan augmenten les infeccions, encara que sigui poc». Això ha provocat que «Pineda hagi aparegut com un dels municipis amb més risc de patir rebrot» i que va aparèixer a la premsa general ara fa uns dies.

 

Han crescut els casos de contagis de forma generalitzada a tota la comarca i al conjunt de Catalunya i per això es demana no baixar la guàrdia i prendre les mesures que s'han establert; per tant, no fer trobades, distanciament, neteja de mans i ús de la màscareta.

A Calella s'han diagnosticat 21 casos la darrera setmana, a Santa Susanna 1 sol cas, a Malgrat 6 casos i a Palafolls 13 casos. A Sant Pol no s'ha detectat cap cas els darrers 7 dies.

Han crescut el nombre de persones hospitalitzades a Calella i Blanes i les darreres dades indiquen que hi ha 9 persones ingressades per la Covid-19.