Vés al contingut
1

S’obre la nova zona d’esbarjo per a gossos a Poblenou

  • Situada al passeig Costa Brava, té una superfície de 400 m² tancada perimetralment i amb accés amb doble porta, elements de jocs, font i lluminària.

     

Avui s’ha obert al públic la nova zona d’esbarjo per a gossos situada al passeig Costa Brava de Poblenou. La instal·lació per a mascotes té una superfície de 400 metres quadrats tancats perimetralment i amb doble porta de seguretat. De la mateixa manera com es va fer en la renovació de la zona d’esbarjo de Pineda Centre, l’espai compta amb elements d’agility com tanques per saltar, túnels, passeres, etc. També s’hi ha instal·lat una font i fanals que funcionen gràcies a la càrrega per llum solar. El servei es completa amb un pla de neteja diari i de desinfecció mensual per part d’una empresa especialitzada en el manteniment d’aquest tipus de zones.


 

Amb l’obertura d’aquest espai, Pineda ja suma dos espais d’aquestes característiques: un a Pineda Centre al carrer Barcelona i l’altre a Poblenou. A aquests espais s’hi ha de sumar la platja per a gossos davant el càmping Caballo de Mar oberta els 365 dies a l’any.

1