Vés al contingut
1

El número 2054 és el guanyador dels 3000€ de la 'Tòmbola' del comerç pinedenc

Actualització (15 hores): 

Es farà un segon sorteig de 3000€ de la Tómbola de Pineda

 

En relació al sorteig celebrat de 3.000 € de la Tómbola Pineda l'Ajuntament de Pineda ha comunicat que:

1. El sorteig celebrat el dia d’avui s’ha realitzat d’entre 150.000 butlletes participants, tenint en compte les butlletes que tenien premi de diners (descomptes en properes compres). Alguna numeració de butlletes que tenien premi directe (sopars, tasses…) no s’han inclòs, per ERROR, al sorteig.

2. Per esmenar l’errada l’Ajuntament de Pineda de Mar realitzarà un altre sorteig el pròxim dimarts dia 1 de setembre a les 13 h. a Ràdio Pineda de 3000 €.

3. Hi haurà, per tant, DOS PREMIS de 3000 €. El primer guanyador/a resultarà del sorteig realitzat avui i el segon resultarà del sorteig que se celebrarà el dia 1 de setembre.

 

Per tant, es demana que ningú llenci els números que optaran a guanyar al segon sorteig de dimarts 1 de setembre de 2020 a les 13 hores.

 

Aquest matí s'ha fet el sorteig a Ràdio Pineda en directe a través d'un programa informàtic que ha triat un número a l'atzar. El sorteig s'ha fet en directe als nostres estudis i l'Adriana ha estat l'encarregada de fer el sorteig junt amb l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor i la Presidenta de Gent de Pineda, Maribel Granados.

Els dos han fet una valoració molt bona de la campanya i han dit que «ha generat economia i la valoració és molt positiva». Recordem que la campanya s'ha fet també dins del Pla de Xoc Municipal per tirar endavant propostes per lluitar contra els efectes negatius sobre l'economia que està tenint la Covid-19.


 

El 2054, el número guanyador

La persona guanyadora ha de dirigir-se al Centre Innova amb la seva butlleta on, recordem, hi ha un número identificador.  La persona guanyadora té un termini fins el 7 de setembre per presentar la seva butlleta. En cas que no aparegui, el número següent del guanyador, per tant, el 2055, passaria a ser el número guanyador i així de forma successiva fins a finals de setembre. Cada setmana canviaria el número guanyador en cas que no apareguin. En cas que no aparegui la persona guanyadora es faria així fins a finals de setembre.

 

1
 


 

Sorteig de 500 € a través de les xarxes socials

A més, també s'ha fet un sorteig entre totes aquelles persones que han compartit una foto seva amb una butlleta de la campanya i etiquetin a les xarxes socials de la campanya @tombolapineda a Facebook, Twitter i Instagram. El sorteig s'ha fet avui i la guanyadora ha estat Fina Font amb una fotografia a la botiga 'La Voliana' del Carrer Dr. Bertomeu. La butlleta ha estat triada a l'atzar per l'Adriana que ens ha ajudat a fer el sorteig.

El premi ha estat de 500 € per gastar als comerços de Pineda.

 

1

 

1


 

140 establiments han participat a la 'Tómbola' del comerç pinedenc

Hi han participat 140 establiments comercials i s'han donat molts descomptes i també regals directes dels comerços pinedencs. Totes les butlletes tenien premi: des de descomptes de fins a 100 € per gastar en altres establiments adherits a regals directes com calçat i roba, productes de cosmètica, objectes de regal, pernils, sopars per a dues persones, serveis de perruqueria, tractaments de bellesa, etc.

 

L'Ajuntament de Pineda hi ha aportat 200.000 € per tal de potenciar l'economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi.

 

1