Vés al contingut
1

La Parròquia de Santa Maria celebrarà l'Ofrena a Sant Joan Baptista aquest divendres, i l'Ofici Solemne, aquest dissabte

Escolta aquí l'entrevista a Mossèn Josep Casellas


 

Recordem que l’Ajuntament de Pineda ha decidit, com a mesura preventiva en el context de la Covid-19, no celebrar la Festa Major 2020. Així aquest any no hi haurà actes ni esdeveniments organitzats pel consistori. Tampoc no hi haurà barraques, ni tampoc atraccions de fira ni actes culturals de cap classe.

Els únics actes que es faran tenen relació amb la Parròquia de Pineda i seran, d'una banda, l'ofrena a Sant Joan Baptista del divendres a les 8 del vespre amb limitació de dues persones per entitat.

 

1

També es farà l'Ofici Solemne del dissabte dia 29, dia de la festivitat del Patró de Pineda, a les 11 del migdia a Santa Maria. Enguany hi participarà Mossèn Dagoberto Rojas, vinculat a Pineda ja que hi va fer la formació abans de ser ordenat. També hi serà Mossèn Ignasi Forcano. Mossèn Josep Casellas ha dit que «l'Ofici Solemne farà que la celebració s'adapti a la situació actual».

Recordeu que cal seguir les mesures de prevenció, per tant, mascara i neteja de mans i es redueix l'aforament dins del temple.