Vés al contingut
1

Es reforça la vigilància de les platges de Pineda amb el suport de drons


 

  • Des d’aquest cap de setmana ja s’han pogut veure sobrevolar les diferents platges de Pineda controlant l’aforament de cada tram.

  • La tasca de vigilància es complementa amb la vigilància de Policia Local i Agents Cívics.


 

Des d’aquest cap de setmana el control de l’aforament de les platges de Pineda es realitza amb el suport de drons teledirigits per una empresa local contractada. D’aquesta manera, Agents Cívics i Policia Local compten amb una visió aèria per vigilar que es respectin les distàncies de seguretat i la capacitat de cada tram de platja. Aquesta mesura es continuarà aplicant els caps de setmana que resten d’agost, moments de més afluència a les platges de Pineda segons ha fet públic l'Ajuntament de Pineda.
 

Aquesta mesura es suma a la divisió de les quatre platges de Pineda (Poblenou, Riera, Pescadors i dels Pins) en trams identificats i delimitats. Cada tram té un aforament limitat que s’ha fixat seguint les mesures de seguretat. Agents Cívics i de la Policia Local de Pineda vetllen perquè no es sobrepassin aquests aforaments i es compleixin les normes a la sorra.

Des del consistori municipal s’indica que fins el moment ni els Agents Cívics ni la Policia Local han hagut d’actuar, gràcies al civisme i a la conscienciació dels banyistes.

 

1

 

Foto: Ajuntament de Pineda