Vés al contingut
1

Dijous comencen les mesures de restriccions d'accés als Hospitals de Calella i Blanes

Accés a l'Hospital de Calella. Foto: CSMS

 

Els hospitals de Calella i Blanes començaran a aplicar mesures per reduir el nombre de persones que accedeixen als centres sanitaris i evitar així el risc de contagi per la Covid 19. Segons ha informat la CSMS, a partir d’aquest proper dijous dia 6 es restringeixen els horaris de visita a pacients no Covid ingressats a les plantes dels hospitals de Blanes i Calella.

 

L’horari serà d’1 a 2 i de 6 a 8 de la tarda de dilluns a divendres, i els caps de setmana de 12 a 2 i de 6 a 8 del vespre. La resta d’horaris, estaran subjectes a l’autorització del personal assistencial. Només es permetrà la visita d’un acompanyant per pacient dins d’aquest horari i també recorden que les visites a pacients Covid no estan permeses. Ho ha explicat la Directora d’Infermeria de la Corporació, Joana Blázquez

 

Consultes externes

Pel que fa a aquelles persones que tinguin programada una visita a consultes externes, cal recordar que han d’acudir soles, excepte en els casos de pacients dependents, que poden acudir acompanyats d’una única persona. La cap de Serveis Generals de la Corporació, Susanna Bosch, ha explicat que s'ha reforçat la vigilància a ambdós centres amb personal de seguretat per controlar qui accedeix i que es respectin les mesures de prevenció: ús de mascareta i rentat de mans en entrar i sortir del centre.

 

També es restringeixen els accessos als centres l’entrada als Hospitals de Calella i de Blanes es farà únicament per la porta principal. L’objectiu principal és reduir el nombre de persones que acudeixen als centres sanitaris per evitar, en la mesura del possible, la propagació de la Covid-19.