Vés al contingut
1

Pineda prepara un programa amb educadors al carrer per conscienciar els joves de l'ús de la mascareta

La platja dels Pins. Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor

 

Pineda prepara un programa amb educadors al carrer per conscienciar els joves de l'ús de la mascareta. Ho ha explicat a Ràdio Pineda l'alcalde, Xavier Amor, a pregunta sobre les nombroses peticions de fomentar més responsabilitat entre els joves com a focus de contagi de la COVID-19. L'alcalde, Xavier Amor, ha dit que a Pineda les xifres de contagis no són altes, però saben que «tot pot canviar en un dia» i «amb un sol focus provocar molts casos». Per això, des de Salut I Joventut s'estan preparant per iniciar els pròxims dies, una campanya amb educadors i «anar a veure els joves allà on es troben». «És veritat que els joves s'ajunten sense mascareta, i això no pot ser». Ha dit que s'està acabant de concretar el funcionament, i per això, de moment no ha donat més detalls.

 

A banda de la problemàtica amb els joves com a focus de contagi, ha dit que en d'altres aspectes relacionats amb les mesures i sancions, els ajuntaments necessiten més suport de Mossos, a banda que comptem amb Policia Local i Agents Cívics que hem contractat. I pel que fa als aspectes estrictament sanitaris a Pineda, ha destacat la bona col·laboració que hi ha amb l'Àrea Bàsica de Salut i la seva directora, la doctora Adriana Ramos, a qui ha fet un agraïment.

Xavier Amor ha insistit que és un tema en el qual cal la «responsabilitat de tots» i la màxima col·laboració entre administracions