Vés al contingut
1

Els comerços de Pineda vendran més de 300 ordinadors que l'Ajuntament subvenciona a estudiants

Photo by Simon Hattinga Verschure on Unsplash

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor

 

Els comerços de Pineda vendran més de 300 ordinadors subvencionats per l’Ajuntament. Recordem que l'Ajuntament de Pineda ha fet una convocatòria d'ajudes per a la compra d'ordinadors per a estudiants del municipi fins als 20 anys, i la intenció és que siguin les empreses locals del sector de la informàtica i electrodomèstics qui els puguin subministrar.

 

"Pineda Educa on-line" és una mesura inclosa al Pla de Xoc i té doble finalitat: combatre la bretxa digital dels estudiants i dinamitzar les vendes del comerç local. Les famílies beneficiàries obtindran un xec amb el què podran adquirir un ordinador portàtil o Chromebook a qualsevol dels comerços adherits. L’establiment adherit, per la seva banda, presentarà els talons a l’Ajuntament, que abonarà els imports al comerç durant el mes de setembre.

 

Fins divendres, que acabava el termini, es van rebre 370 sol·licituts a l'Ajuntament. «D'aquestes ja hi ha 250 aprovades i el 70% rebran la subvenció màxima que són 375per comprar un ordinador», segons ha explicat l'alcalde, Xavier Amor.

 

Ara entra la segona fase, dinamitzar les vendes del comerç local i que els ordinadors es comprin a Pineda, segons ha dit Xavier Amor. Per això, les botigues d'informàtica i electrodomèstics poden participar d'aquest pla. «Quan donem el val per la compra de l'ordinador també els donarem el llistat de botigues de Pineda on podran anar a comprar-lo». També ha dit que ara ja són «més de 100.000€ d'aquesta línia d'ajut que també es quedaran a Pineda a través del comerç local».

 

1
 

 

Xavier Amor també ha explicat que ho osaran en coneixement del Ministeri d'Educació, la Conselleria d'Educació i també la Diputació, ja que es tracta d'una mesura pionera. Recorda que si tens botiga a Pineda i vens ordinadors, et pots adherir fins al 7 d'agost. Www.pinedademar.cat.