Vés al contingut
1

Antonio Sánchez Velasco, després d'un mes a la UCI per COVID-19: "Valoro més que mai la vida i la família"

Ràdio Pineda ha recollit aquest matí el testimoni d'un pinedenc que s'ha recuperat de la COVID-19 després d'estar 28 dies a la UCI de Can Ruti i gairebé dos mesos ingressat. Es tracta d'Antonio Sánchez Velasco. Per damunt de tot, ha expressat en l'entrevista el seu agraïment a tot el personal mèdic que l'ha ajudat i a la seva família i amics, pel suport i per tot el que han patit.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Ha explicat a Ràdio Pineda que la sedació i el tractament és molt dur, que fins i tot es perd la consciència del que és real i el que són somnis, i ha demanat a tothom que actuï amb responsabilitat per evitar més contagis i patiment. «Yo esto no se lo deseo a nadie, pido que la gente se consciencie, aunque sea por solidaridad con los demás».


 

Va ser a finals de març, als inicis de la pandèmia. Primer va passar per l'Hospital de Calella, i al quart dia estava molt greu i van advertir a la família de la seva gravetat i que podia morir. Va quedar un llit lliure a Can Ruti i el van poder traslladar on va quedar ingressat a la UCI amb una forta sedació. D'allà només té records de somnis, alguns molt angoixants. Ha estat quan ha sortit, que és conscient de tot el que ha passat i del patiment de la seva família. Recorda que quan va poder connectar-se per vídeo trucada amb els familiars i això li va donar força.

 

 

Ha explicat que ara a Pineda s'ha trobat en alguna situació incòmoda, com a la cua del supermercat quan hi ha persones que no guarden distància, o persones sense mascareta. També ha parlat del brot actual. «Estem veient que hi ha molts focus d'infecció i cal que siguem nosaltres, els que prenguem mesures», primer per la salut de tots, però també perquè no s'hagi de aturar el país i l'economia. L'Antonio ens ha explicat quina és l'única part positiva: adonar-se de l'estimació de la família, dels amics, i valorar més que mai la vida. Des de Ràdio Pineda agraïem a l'Antonio Sánchez Velasco el seu testimoni després de superar la COVID-19.

 

1