Vés al contingut
ajuts_habitatge_covid

Augmenten un 23% les sol·licituds d’ajuts per pagar el lloguer a través de l’Oficina d’Habitatge del Maresme

Foto: Consell Comarcal del Maresme

 

 

L'Oficina comarcal d'Habitatge que dóna servei a una població potencial d'uns 250.000 habitants, ha tramitat 3.097 sol·licituds d'ajuts per pagar el lloguer en les convocatòries obertes per l'Agència d'Habitatge de Catalunya el mes de maig: l'especial per a persones afectades econòmicament per la COVID-19 i les ordinàries 2020 (una per a la ciutadania en general i una altra específica per a persones majors de 65 anys).

El volum de peticions representa un increment del 23% respecte a les tramitacions fetes l'any passat. Les dues convocatòries ordinàries sumen 2.517 sol·licituds i 580 l'especial per a persones afectades econòmicament per la COVID-19.


Per tal de facilitar que el màxim nombre de maresmenques i maresmencs es poguessin beneficiar dels ajuts al lloguer i tenint en compte la situació d'excepcionalitat en la qual van sortir les convocatòries, el Consell Comarcal va dotar les instal·lacions de l'Oficina de totes les mesures de seguretat i va reforçar l'atenció telefònica ampliant personal.

 

La convocatòria d’ajuts de lloguer per la COVID-19

La convocatòria de la Generalitat de Catalunya d'ajuts de lloguer per persones afectades econòmicament per la situació del coronavirus està aturada en aquests moments, fins que es resolguin els expedients que s'estan tramitant. Inicialment estava vigent fins al 30 de setembre de 2020.

 

 

Més informació:

Oficina Comarcal d’Habitatge habitatge@ccmaresme.cat. L'Oficina també fa cita prèvia, que s’haurà de sol·licitar trucant al telèfon 93 741 16 16.