Vés al contingut
1

Primer cap de setmana de gran afluència de banyistes a les platges de Pineda

Foto d'arxiu.

 

Alguns trams van tenir una ocupació elevada i l'Ajuntament de Pineda va valorar la possibilitat de tancar algun tram per limitar l'afluència de persones.

 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «el primer cap de setmana d'estiu ha anat bé però alguns trams de platja van tenir una gran afluència de banyistes». Per això en alguns moments de diumenge al migdia es va valorar la possibilitat de tancar algun tram, sobretot a la Platja dels Pescadors i al sector de la Platja dels Pins. Finalment però, es va optar per no tancar cap tram ja que al migdia molts banyistes van anar marxant de la platja i això va permetre més distanciament entre persones a la sorra.

L'alcalde ha dit que «hi ha trams amb més densitat de població i d'altres en que l'afluència de banyistes és molt menor». L'alcalde també ha fet un agraïment a tot el personal que fa possible el bon funcionament de la platja de Pineda i ha fet una crida a la responsabilitat de tothom.


 

L'alcalde també ha fet públic que demà es fa una reunió amb el sector hoteler sobre el calendari d'obertura dels hotels de Pineda de cara als propers dies o setmanes.