Vés al contingut
1

Primer cap de setmana amb afluència de banyistes a les platges

Foto d'arxiu: Platja de Pineda

 

S'ha notat la fí de l'Estat d'Alarma tot i que a les platges de Pineda no hi hagut grans aglomeracions de gent, però sí que s'ha notat que moltes famílies tenien ganes de fer el primer bany d'estiu a la platja.

  • Policia Local, Agents Cívics i socorristes vetllen per la seguretat a les platges

     

Les quatre platges de Pineda (Poblenou, Riera, Pescadors i dels Pins) s’ha dividit en trams identificats i delimitats i amb un punt d’accés. Cada tram té un aforament que s’ha fixat seguint les mesures de seguretat que regeixen la darrera fase de desescalada.


 

Reobertura de la platja de la Riera

També s’ha reobert el tram de platja i passeig que va des de la plaça del vaixell a la platja de Poblenou fins el pont de la Riera. Durant tres setmanes aquest tram ha estat tallat per unes obres de reparació que ha executat el Govern de l’Estat. La principal actuació ha estat la retirada de les peces de formigó que formaven el carril bici, substituït per un camí de sauló compactat. L'alcalde de Pineda ha dit que «les obres en aquest tram han acabat, i ara ofereix més seguretat». Pel que fa a les obres del sector de la Platja dels Pescadors, es preveu acabar-les cap al 15 de juliol «però les feines que s'hi fan són molt més complexes i importants». Les obres es fan des del pont de la Riera fins a l’estació de tren.

 

1


 

Platges tancades la Nit de Sant Joan

Les platges de Pineda estaran tancades des de les 20 hores de la Nit de Sant Joan fins les 8 hores per tal d’evitar aglomeracions i concentracions de grans grups i garantir la neteja i desinfecció de la platja per tenir-la enllestida pels i les banyistes de l’endemà.