Vés al contingut
1

Es recuperen els cursos de prepart i postpart per videoconferència a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

Les mesures sanitàries per evitar el contagi de la Covid ha obligat a repensar aquestes sessions que sempre havien estat presencials


 

Les estrictes mesures sanitàries que s’han de seguir i el fet d’evitar en la mesura del possible desplaçaments als centres sanitaris si no és per una urgència, ha portat a què els cursos de preparació al naixement i també els de postpart, que sempre s’havien fet presencialment a les sales d’educació maternal dels CAP, ara s’hagin traslladat on-line.

Des de fa un parell de setmanes, l’equip de llevadores de la Corporació ofereix els cursos de preparació al part per videoconferència. Aquests mantenen els mateixos horaris que quan es feien presencials i van dirigits a les dones que es troben als dos últims mesos d’embaràs. Per ara, la resposta de les dones a aquesta alternativa està sent molt positiva.

I d’altra banda, entre aquesta setmana i la vinent es preveu començar amb les sessions de postpart.

La pandèmia de la Covid-19 va provocar que s’haguessin d’anul·lar els cursos presencials, però malgrat tot, fins ara el seguiment de les dones s’ha anat fent per via telefònica.