Vés al contingut
1

Els mercats de Pineda recuperen totes les parades amb l’entrada a la fase 3

 

  • Així s’ha acordat entre el consistori i l’Associació de Marxants del Maresme.

  • Es recuperarà el cent per cent de parades dels mercats de Pineda Centre i Poblenou amb més espai de separació entre marxants.


 

Així ho han decidit el consistori de l’Associació de Marxants del Maresme, que també han treballat amb l’adaptació als nous protocols que hauran de seguir a partir d’ara totes les parades en vistes a l’augment significatiu de visitants dels mercats amb el fi de les limitacions de mobilitat entre regions sanitàries i amb l’obertura de fronteres.

Principalment les noves normes que han de regir en aquests espais és l’ampliació d’espais entre parades i amb els visitants. Per encabir tots els marxants en els dos mercats s’han ampliat les zones de parades.

Al mercat d'avui a Poblenou les parades s'han muntat a l'avinguda Hispanitat, passeig Europa, carrer Doctor Fleming, la plaça dels Sol i el passeig marítim.

A Pineda Centre, divendres, es duplicarà l’espai del passeig marítim amb la col·locació de parades a banda i banda del passeig marítim entre l’estació de tren i el pont de la Riera (hotel Taurus).