Vés al contingut
1

Els quatre càmpings de Pineda obren portes confiant amb el turisme de proximitat

Escolta aquí l'entrevista a Sònia Moraleda i a Marc Monguilod

 

Els càmpings es preparen per la temporada d'estiu i els darrers mesos han fet importants millores a les instal.lacions i han elaborat un 'Pla d'autocontrol' en relació amb el Covid-19. Pineda té quatre càmpings que són el Caballo de Mar, Enmar, Bell Sol i El Camell i tots obriran durant la temporada d'estiu. El càmping Bellsol és l'únic que està obert tot l'any a Pineda, també durant l'hivern.

 

1


 

La regidora de Turisme Sònia Moraleda ha explicat que «es preveu que als càmpings arribi un turisme de molta proximitat a l'Alt Maresme, de les comarques barcelonines o de l'interior de Catalunya». Ha dit que «Pineda ofereix un bon entorn per passar-hi les vacances».

També ha dit que «no existirà el risc zero pel que fa la crisi de la Covid-19, però s'ha treballat molt per un model d'excel.lència en els càmpings pinedencs».

 

1

 

1

 

 

Marc Monguilod del càmping Bellsol, ha explicat que «s'espera un turisme de prop, ja que les cancel.lacions del turisme estranger són molt elevades, del voltant del 80% en relació a l'any passat». Ha dit que «els càmpings s'han preparat bé afrontar la temporada» i ha afegit que «s'ha fet un pla d'autocontrol per afrontar de la millor forma possible la situació actual».

Marc Monguilod, del càmping Bellsol, ha dit que els càmpings de Pineda són «de caràcter familiar, regentat també per famílies i força tradicionals d'una mida petita-mitjana». També ha afegit que «sempre s'ha fet molt bona atenció al client i per això hi ha clientela fixe de fa molts anys, la majoria d'arreu d'Europa i amb turisme de proximitat». També ha dit que «el sector ha fet una aposta clara per millorar les instal.lacions".

 

1
Foto: Càmping Bellsol