Vés al contingut
1

El Càmping Bellsol de Pineda fa una campanya en solidaritat amb l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital de Calella

Ha anunciat que aportarà 1€ per a cada pernoctació durant els propers dos anys i el càmping preveu aportar cap a 20.000€ a aquesta iniciativa. Ja s'ha fet una primera aportació econòmica per poder mantenir programes de l'associació.

 

Escolta aquí l'entrevista a Sònia Moraleda i a Marc Monguilod

 

El promotor de la iniciativa és Marc Monguilod, director del càmping, que ha explicat a Ràdio Pineda que «aquesta entitat fa una tasca molt important que sovint no té massa visibilitat». Ha afegit que «fa una tasca molt valuosa en moments molts durs per les famílies».

 

Aquest establiment està fent importants inversions per canviar bungolows i fent noves instal.lacions, fer nous accessos i garantir totes les mesures de seguretat, també en relació a la prevenció a causa del COVID-19 entre altres millores. Pertany a l'Associació de Càmpings de Barcelona fent un treball conjunt per la qualitat de l'oferta turística dels càmpings i potenciant-ne la promoció. Ha estat entrevistat a Ràdio Pineda, acompanyat de la regidora de Turisme, Sonia Moraleda.

 

 

1
Marc Monguilod