Vés al contingut
1

Una "Tómbola" amb premis segurs per dinamitzar el comerç de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor i Maribel Granados

 

Aquest matí s'ha presentat la campanya de dinamització comercial "Tómbola, a prop del comerç de Pineda" impulsat per l'Ajuntament de Pineda de Mar amb el suport de l'associació de comerciants Gent de Pineda. Aquest pla pretén estimular l'economia municipal i el consum intern, així com valorar el comerç de proximitat del municipi. La campanya és oberta a tots els negocis de Pineda que s'hi vulguin apuntar, estiguin o no associats. Aquesta campanya té un cost de 215.000 € i és una de les 17 mesures del Pla de Xoc municipal per fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi sanitària del coronavirus Covid-19. L'Ajuntament de Pineda de Mar aportarà 200.000 € en premis d'1 a 100 € per tal de potenciar l'economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi.


La presentació de la campanya s'ha fet a Ràdio Pineda i ha anat a càrrec de l'alcalde, Xavier Amor, i la presidenta de Gent de Pineda, Maribel Granados.

 

El funcionament de la campanya és senzill

 

Del 22 de juny al 16 d'agost, per cada compra superior a 10 € en els establiments adherits s'entregarà una butlleta de participació. Totes les butlletes tenen premi: des de vals descompte a bescanviar a properes compres, també de 10 €, a diferents establiments com també regals directes, que s'hauran de recollir als comerços, en aquest cas sense compra mínima.


 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que l'objectiu «és multiplicar els recursos que s'aporten a la campanya», i s'ha mostrat convençut que tindrà molt èxit: «ara també la gent està molt sensibilitzada amb el fet de comprar al costat de casa, i alhora, al municipi tenim grans persones al capdavant de comerços i negocis que estan al servei de la ciutadania». Ha dit que serà molt atractiu «el fet que sempre hi hagi premi a totes les butlletes» i que «serà l'inici de moltes accions que s'han de fer». Xavier Amor amb la campanya es mobilitzaran un mínim de 3 M€ de l'economia local i a la vegada es pugui fidelitzar i captar nova clientela al comerç de proximitat.

 

Xavier Amor
Xavier Amor, alcalde de Pineda

 

La presidenta de Gent de Pineda, Maribel Granados ha dit que en les butlletes hi haurà descomptes i premis directes, els regals que els comerços han d'aportar a la campanya. A més «es fomenta que es compri en altres establiments diferents a on has obtingut la butlleta, «perquè hi hagi rotació entre comerços». Maribel Granados també ha explicat que confien en l'èxit de la campanya. També ha explicat que noten que la gent «està molt sensible i percep la importància del comerç de barri, del comerç de proximitat, la botiga que et coneix i sap els teus gustos». Ha dit que el fet de veure Pineda buida i sense comerç durant la pandèmia «també ha estat una mena de campanya perquè valorem la vida que dona el comerç al poble, amb l'alegria que dona al carrer i el valor d'un poble amb botigues». En l'entrevista ha recalcat que tots els comerços de Pineda es poden apuntar.

 

Maribel Granados
Maribel Granados, presidenta de Gent de Pineda

 

Complicitat amb els comerços de Pineda


Aquesta campanya és oberta a tots els comerços de Pineda que s'hi vulguin adherir. El cost per l'establiment és només el de la impressió de les butlletes que repartirà, i que en el cas dels socis de Gent de Pineda serà assumit per la mateixa associació, i l'aportació dels regals en espècie valorats en 60 € per cada establiment. Tots els vals descompte que recapti l'establiment provinent d'altres col•laboradors, serà subvencionat pel consistori.


 

També a xarxes socials

La "Tómbola" també tindrà presència a les xarxes socials. S'organitzarà un concurs amb un premi de 500 € per a gastar a les botigues del nostre municipi entre totes les persones participants. Aquest pla de dinamització s'ha desenvolupat amb l'ajuda de l'associació de comerciants locals Gent de Pineda.


 

Per adherir-se, els establiments poden inscriure’s contactant amb l’associació de comerciants Gent de Pineda o a través del formulari web que trobaran a www.pinedademar.cat/tombola, pàgina oficial de la campanya i on també es podrà consultar informació d'interès de tots els establiments adherits a la campanya. El termini per inscriure's finalitza el 5 de juny. La "Tómbola" començarà el 22 de juny i fins al 29 d'agost es podran bescanviar els descomptes de diners i la recollida dels regals als establiments.

 

1
L'entrevista de presentació s'ha fet als estudis de Ràdio Pineda