Vés al contingut
1

Campanya pel comerç de Pineda: com participar?

Ràdio Pineda i l'Ajuntament de Pineda engeguen una campanya gratuïta de promoció i suport al comerç local i als establiments de serveis del municipi.

 

 

Quin és l'objectiu?

L'objectiu és ajudar a promocionar els establiments locals a través d'entrevistes amb els comerciants, restauradors, gerents d'empreses de serveis, etc...

 

En què consisteix?

Cada matí, Ràdio Pineda farà dues entrevistes a dos responsables de negocis de Pineda. Fins al 30 de juny, de dilluns a divendres. Podrà explicar:

-el que ofereix el seu establiment o servei

-quines mesures sanitàries i d'organització ha pres

-destacar, si vol, algun producte o servei que ofereix.

 

Qui pot participar?

La campanya és oberta a tots els establiments de Pineda. Ràdio Pineda donarà preferència als seus anunciants, que podran participar-hi tots independentment d'on siguin. Però és obert a tothom. Una entrevista per establiment.

 

Què demanem?

La campanya és gratuïta, però més que mai, apostem pel suport mutu. Si teniu la ràdio al vostre establiment, aposteu per la ràdio de proximitat, Ràdio Pineda, 94.6FM, i pel comerç de proximitat: que s'escoltin les entrevistes!

 

Podré tornar a escoltar l'entrevista o compartir-la a xarxes socials?

Sí, cada dia penjarem el podcast al servei de Ràdio a la Carta. Programa "Dit i Fet": https://alacarta.radiopineda.cat/#!/programs/ditifet Podreu compartir-lo a les xarxes socials.

 

Com em puc apuntar?

Us demanem que els qui volgueu participar ens truqueu directament a Ràdio Pineda, 94.6 FM de 9h.-13h. Tel. 93 767 19 19. Així, en la mateixa trucada, mirarem de concretar el dia i hora que us farem l'entrevista promocional.