Vés al contingut
1

Ajornada al 2021 la proclamació de la Pubilla i l'Hereu de Pineda

L'acte de la Festa Major del 2019 amb el pubillatge de Pineda i les poblacions convidades

 

L'Entitat d'Amics del Pubillatge de Pineda de Mar ha decidit que la renovació del pubillatge de Pineda de Mar s'ajorni fins a l'any vinent, el 2021. Els actuals representants prorrogaran la seva vigència fins a l'acte de proclamació, previst per l'agost de l'any vinent. En el context actual i en els mesos venidors l'entitat considera que no es podria celebrar un certamen en condicions òptimes i lluït com en les darreres edicions. Així doncs, Carla Garro, Joan Grebol, Oriana Bernardez i l'Alejandro Heras seguiran lluint la banda i la faixa de Pineda de Mar.


 

1
Oriana Bernardez, Alejandro Heras, Carla Garro i Joan Grebol

 

L'entitat considera que els nous representants han de viure el seu any de vigència com pertoca i també els actuals han de poder celebrar el comiat com es mereixen. Per tant, el relleu del pubillatge cal que es realitzi en unes condicions òptimes, tan organitzativament com en l'àmbit de les candidatures. La decisió s'ha pres, també, després de conèixer que Foment de les Tradicions Catalanes, entitat que organitza el certamen nacional, ajorna l'elecció de la pubilla i l'hereu de Catalunya el 2021. Amb l'ajornament del certamen nacional, creiem que mancaria de sentit realitzar l'elecció local atès que es trencaria el cicle habitual intrínsec del món del pubillatge.

 

També han expressat el seu agraïment Va totes les persones que s'hagin pogut veure afectades per la decisió i a l'actual pubillatge de Pineda de Mar la magnífica tasca que estan duent al llarg de la seva etapa com a representants de la vila i especialment en aquests moments.