Vés al contingut
1

Gesport recapta 665€ per la Corporació de Salut Maresme La Selva per fer front a la Covid19

Gesport, de la mà de la seva directora Noelia Pastor, ha fet entrega al Sr. Santi Cardona, director de Gestió i Finances de la Corporació, d’un xec amb la recaptació recollida en la iniciativa solidària Activa’t i Suma Maresme La Selva amb un import de 665€. El passat 3 de maig Gesport amb el suport dels Ajuntaments de la comarca del Maresme i La Selva, així com d’una dotzena de clubs, entitats i mitjans de comunicació amb un gran ressò mediàtic, va dur a terme una iniciativa solidària on convidava a la gent a activar-se a casa o a l’aire lliure amb l’objectiu de sumar hores conjuntament i a la vegada col·laborar econòmicament per ajudar a la Corporació a fer front a la Covid 19.


 

La iniciativa va néixer fruit de Gesport amb l’esperit de fomentar l’activitat física des de casa o a l’aire lliure. Es tractava de sumar hores fent esport i sumar recursos econòmics per ajudar els sanitaris, que lluiten cada dia per combatre la pandèmia. Els beneficis obtinguts eren íntegres per la Corporació de Salut Maresme La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.


 

Un centenar de persones van fer la seva aportació al web www.activatisumamaresmelaselva.com, participant en una de les disciplines proposades: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, crossfit, canicros, ioga, zumba o ball. Durant tot el dia, Gesport va dotar d’un complert Programa d’Activitats ofert per una dotzena de clubs i entitats que van voler sumar-se a la iniciativa tot col·laborant amb classes virtuals en directe de diverses disciplines obertes a tothom. Al finalitzar l’activitat, tots els inscrits van poder descarregar-se el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.


 

A més a més, Gesport va realitzar una menció especial al club amb més participants, CE Lloret Aigües Obertes amb 9 participants i a la persona amb més hores dedicades, Miquel González d’Òptica Calella, amb 7 hores d’activitats, per la seva col·laboració i implicació en la iniciativa. Durant tot el dia de la celebració de la prova, els participants van anar compartint les seves experiències i van omplir la jornada de solidaritat esportiva.