Vés al contingut
1

Gran esforç del comerç de Pineda per una reobertura segura i complint normativa

El carrer Bertomeu de Pineda. Foto: Ràdio Pineda

 

El comerç de Pineda està fent un gran esforç davant la reobertura dels establiments. Han invertit en mesures de seguretat i estan complint amb les normatives vigents a cada moment. En aquesta primera setmana de fase zero, els establiments poden atendre a la botiga havent demanat hora i les perruqueries han començat a funcionar. Els establiments de primera necessitat han tornat al seu horari habitual. Les cafeteries, bars i restaurants ofereixen menjars, entrepans i begudes per emportar.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha volgut fer un reconeixement a l'esforç que s'està fent des del comerç i establiments de serveis. L'alcalde, xavier Amor, ha insistit al conjunt de la població que cal no abaixar la guàrdia «encara que siguem un municipi on l'impacte del coronavirus és diferent a altres» i continuar «respectant tota la normativa en aquesta fase zero». Per la seva part l'Ajuntament de Pineda continua revisant dia a dira totes les mesures que es poden prendre. De cara al cap de setmana estan estudiant com regular i ordenar la pràctica esportiva a la zona del passeig, ja que allà l'afluència de gent és molt gran amb el risc que comporta.

 

 

Recordem que l'Ajuntament de Pineda manté obert el primer període de sol·licituds d'ajuts per a famílies i empreses

  • La mesura econòmica contempla dues línies d’ajut: per a famílies i per a persones autònomes i empreses de Pineda que hagin vist reduïts els seus ingressos a causa de la crisi de la Covid-19.

  • El primer període de sol·licitud d’aquest ajut esta obert fins el 15 de maig.

  • de 8 del matí a 6 de la tarda podeu trucar al telèfon 93 767 15 60 i podeu fer consultes al correu electrònic ajudescovid@pinedademar.cat.

  • També directament al web www.pinedademar.cat