Vés al contingut
2

Iniciativa esportiva i solidària aquest diumenge a benefici de la compra de material sanitari per la CSMS

Diumenge 3 de maig es farà una iniciativa solidària en benefici de la Corporació de Salut Maresme i la Selva: es tracta de " ACTIVA’T I SUMA MARESME LA SELVA, impulsada per Gesport amb el suport dels ajuntaments, entre ells el de Pineda i el de Calella.

 

Es tracta de sumar hores fent esport i sumar recursos econòmics per ajudar a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts. A través de diferents disciplines els participants es podran inscriure' i fer una donació que anirà entre el 5 i els 20€.

 

La iniciativa era inicialment a fer l'activitat esportiva des de casa, però ara es podrà fer també al carrer, segons la normativa del govern en la primera fase de desescalada. Així ho ha explicat a Ràdio Pineda Noelia Pastor, directora de Gesport. 

 

Noelia Pastor ha animat a tothom a fer qualsevol de les activitats que han proposat. També ha explicat que faran "una menció especial al club o entitat esportiva amb més participació"

 

Els participants s'han d’inscriure’s a www.activatisumamaresmelaselva.com. o a través de l'enllaç de la web de gesport.

 

Aquí cal triar entre 3 opcions de donació: 5€, 10€ o 20€ que anirà destinat a la corporació sanitària. Tot seguit, escollir una disciplina en la que participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i aquestes estaran obertes fins a última hora del dia.

El participant haurà de sumar els minuts que ha dedicat a aquesta activitat i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.