Vés al contingut
1

Continua el repartiment de 8.000 mascaretes infantils pels nens i nenes de Pineda

Dos germans a la Pl. Espanya de Pineda amb les mascaretes. Foto: Salva M. per Ràdio Pineda

 

Continua a Pineda el repartiment de mascaretes infantils que ha fet el voluntariat a tots els nens i nenes. Degut a que encara no ha finalitzat el repartiment casa per casa, la Policia Local està donant mascaretes d'un sol ús als infants que trobin pel carrer acompanyats d'un adult.

 

Recordem que el repartiment de les 8.000 mascaretes infantils va començar dissabte i va a càrrec de l'alcalde i els regidors i regidores de tots els partits polítics del consistori. Una tasca que, per cert, ha estar recollida per diverses televisions estatals aquest cap de setmana. Es preveu que el repartiment finalitzi en uns dies.

 

1
 

1

 

1

Els sobres amb les mascaretes els han preparat els mateixos regidors i regidores de les 4 formacions amb representació a Pineda (PSC, ERC-JxP, En Marxa-JxCat i Pineda En Comú). A cada sobre hi haurà dues mascaretes de roba, les quals seran lliurades a les busties dels domicilis de cada llar. En total s’han comptabilitzat 4.000 nenes i nens de Pineda de 3 a 14 anys.

 

2


 

Les 8.000 mascaretes han estat confeccionades per una cinquantena de persones voluntàries coordinades per l’entitat El Caliu del Cor, i amb l’ajuda de les empreses de Pineda; Maria Gili Marginats S.L., Puntielastic S.A., Faicom Packaging Industrial S.L., Jovi Tèxtil S.L, Promise de Sant Pol de Mar, i Generos de Punt Ponent S.L. de Malgrat de Mar, que han cedit el material. També hi han col·laborat Valentín Lemus i MRW de Pineda, que s’encarreguen del repartiment i recollida de tot el material.


 

Aquestes mascaretes infantils se sumen a altre material confeccionat pel voluntariat de Pineda que ja s’ha lliurat a centres sanitaris, com mascaretes, gorros o bates quirúrgiques.