Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda prorroga els terminis de cobrament voluntari dels impostos municipals

  • La mesura es pren davant la incertesa econòmica provocada per la pandèmia del Covid-19.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha aprovat la modificació del calendari fiscal municipal per tal de prorrogar les dates de cobrament voluntari dels impostos municipals. Aquesta mesura s’ha pres en el context de la incertesa econòmica que comporta la crisi del coronavirus Covid-19. L’objectiu és alleugerir en la mesura del possible l’impacte en les economies familiars. Els principals canvis són els següents:

  • Impost béns immobles (IBI): sense fracció, la data de fi pagament voluntari es fixa de l’1 de juliol al 3 d’agost. En el cas que es trïi el fraccionament de l’impost, les dates es traslladen de l’1 de juliol al 3 d’agost, de l’1 de setembre a l’1 d’octubre i del 2 de novembre a l’1 de desembre.

  • Taxa de residus domèstics i de la seva gestió: es fixa com a nova data 1 de setembre, en comptes de l’1 de 3 d’agost i 1 de juliol respectivament.

La modificació del calendari fiscal també contempla la retirada temporal del cobrament de la taxa de residus comercials. També per la taxa del mercat municipal que, recordem, el consistori va decidir suspendre amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma el passat 14 de març.