Vés al contingut
1

Xavier Amor agraeix la tasca de desinfecció feta a Pineda per la UME i la feina diària de la Brigada Municipal

Escolta AQUÍ Xavier Amor, a l'informatiu de la 1

 

La UME, Unidad Militar de Emergencias, va ser ahir a la tarda a Pineda i va treballar als exteriors de les residències on van practicar desinfeccions. També han netejat els exteriors dels ambulatoris i el Rebost Solidari. . En la seva tasca a Pineda van estar acompanyats de l'alcalde de Pineda i altre personal municipal. L'alcalde ha fet un agraïment públic «al Ministre Illa, al sotsdelegat del govern espanyol Carlos Prieto i al govern per fer-ho possible».

 

Xavier Amor ha dit a Ràdio Pineda que «també cal destacar la feina que fa la Brigada Municipal que treballar cada dia, ja que estan abocats principalment en feines de desinfecció la majoria del personal». Ha explicat qe estan fent els carrers i moltes zones de forma rotativa.  L'alcalde ha dit que les tasques de la UME «han estat un reforç en neteja i seguretat a Pineda» en resposta a una demanda que ha fet l'Ajuntament de Pineda.

 

 

Xavier Amor: "Cal deixar clar que les residències a Pineda ho estan fent molt bé"
 

Cal deixar clar que aquestes accions es porten a terme de forma preventiva i no pas arran de l'existència de casos a les residències de Pineda. Xavier Amor ha dit a Ràdio Pineda que «les residències a Pineda ho estant fent molt bé» i ha agraït «als equips directius i plantilles haver planificat bé la seguretat i els protocols que han tingut molt d'èxit a Pineda, a data d'avui, així com compra de material específic i preventiu».

 

La Brigada Municipal també fa tasques de desinfecció a les residències, voreres amb afluència de més gent, entre altres. Ha dit que «la Brigada s'ha hagut de reinventar i tothom està a la una donant el millor de si». Ha agraït a tothom la feina feta.

 

1

 

1