Vés al contingut
1

Viseres de PVC pel personal sanitari: un altre projecte solidari a Pineda

La residència Mini-Park de Pineda li han expressat l'agraïment. Imatges de Capricci.

 

A Pineda de Mar també hi ha establiments i comerços implicats en la producció de mascaretes. Aquest és el cas de l'establiment Capricci que ja ha subministrat 400 viseres protectores de PVC al Servei d'Emergències Mèdiques, residències de gent gran, farmàcies i dentistes, la majoria de Pineda, i també a clíniques i hospitals. En porta també a la Policia Local de Pineda, perquè les distribueixin on siguin necessàries. En el seu cas,ha adaptat tot el procés i el disseny per a una màquina de tall làser.

 

1
El SEM també ha agraït el material que han rebut

 

1
També han arribat a l'Hospital de la Vall d'Hebron

 

El propietari de l'establiment del C/ Dr Bertomeu, Juan Carlos, ha explicat a Ràdio Pineda que "el gran avantatge del tall làser, és el temps mitjà de fabricació per visera. Podem fer entre 40 i 60 unitats al dia si disposem de tot el material, cosa que no sempre és possible."

 

1

L'empresa SUNCLEAR Espanya els ha donat una gran quantitat de metacrilat, "just quan ens estàvem quedant sense estoc de què tenia en el meu negoci", i PUNTIELASTIC els ha donat el cordó elàstic. Ara estan intentant aconseguir làmines de PVC per seguir amb aquesta tasca solidària.

2

Juan Carlos ens ha explicat el procés: "Baixo al local a tallar amb el làser les tirades grans de metacrilat i a casa, la meva dona i el meu fill, les netegen amb lleixiu diluït en aigua, preparen les làmines de PVC i el cordó elàstic i per acabar, les muntem i empaquetem en bosses entre tots. El procés sencer el realitzem amb guants i mascareta".

2