Vés al contingut
2

El comerç de Pineda es reivindica per qualitat i proximitat, amb un missatge positiu enfront en COVID-19

El comerç de Pineda es reivindica per qualitat i proximitat, amb un missatge positiu enfront en COVID-19. L'impacte del coronavirus és molt greu, no només a nivell de salut, sinó també pel comerç i l'economia en general.

 

Els establiments de serveis essencials es mantenen oberts aquests dies, oferint als clients fer els encàrrecs per passar a recollir a la botiga, o bé en alguns casos, ho porten a domicili. L'Ajuntament de Pineda està centralitzant un llistat dels comerços de Pineda que resten oberts i els serveis que ofereixen.

 

Trobareu el llistat i el correu electrònic de contacte per afegir el nostre establiment a la web de l'Ajuntament: www.pinedademar.cat/comerc-local

 

Alhora, l'Associació de comerciants Gent de Pineda ha elaborat un vídeo amb un missatge per a tota la població. És un missatge positiu per recordar, que tant si poden obrir com si no, estan implicats en oferir el millor servei de Pineda. És un missatge d'ànim per a tothom que han fet els comerciants i que recorda que "els comerciants de Pineda sempre hi són i ara, amb més motiu".

Ho ha explicat a Ràdio Pineda la presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Serveis de Pineda, Maribel Granados.

 

El vídeo el trobareu a les xarxes socials de Gent de Pineda i també al FB de Ràdio Pineda.

TAMBÉ AQUÍ: https://www.youtube.com/watch?v=B9jb4WLT4ks

 

Són iniciatives que ens recorden la importància d'apostar pel comerç local.

 

 

2

 

 

Alhora, l'Associació de comerciants Gent de Pineda ha elaborat un vídeo amb un missatge per a tota la població. És un missatge positiu per recordar, que tant si poden obrir com si no, estan implicats en oferir el millor servei de Pineda. És un missatge d'ànim per a tothom que han fet els comerciants. El vídeo el trobareu a les xarxes socials de Gent de Pineda i també al FB de Ràdio Pineda.

 

Són iniciatives que ens recorden la importància d'apostar pel comerç local.