Vés al contingut
premis

Ràdio Pineda, guardonada als premis Ràdio Associació junt amb les emissores de Tordera, Palafolls, Malgrat i Calella

El XX Premis Ràdio Associació de Catalunya han atorgat la Menció de Qualitat en la categoria de Millor programa de Ràdio Local al programa especial 'Temporal Glòria. La cobertura informativa de les ràdios locals de l'Alt Maresne', dirigit i presentat per la periodista Maria-Josep Hernàndez, directora de Ràdio Pineda. El programa el van fer conjuntament Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat i Ràdio Calella TV.

 

Van participar Albert Sabater (director de Ràdio Tordera), Marc Ferri (director de Ràdio Palafolls), Emili Pacheco (periodista de Ràdio Malgrat), Jordi Terme (tècnic de Ràdio Calella TV), Pep Basart (periodista de Ràdio Pineda) i Maria Josep Hernàndez, (periodista i directora de Ràdio Pineda). En aquest programa, es van poder escoltar diferents testimonis dels dies del temporal i la vivència dels periodistes que en van informar, posant en valor el paper de les emissores municipals en la informació directe i de proximitat amb la ciutadania.


L'Especial Temporal Glòria es va enregistrar als estudis de Ràdio Pineda i el van emetre les cinc emissores amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio el passat 13 de febrer de 2020. Aquest migdia s'han fet públics els guardons en roda de premsa al Col·legi de Periodistes. L'entrega de premis serà el 25 de març en una gala a Barcelona.

 

ESCOLTA AQUÍ EL PROGRAMA
 

1

 

 

Ràdio Pineda és la tercera vegada que obté un guardó als Premis Ràdio Associació

L'any 2005 va guanyar el primer premi al Millor Programa de Ràdio Local el programa Dones a l'Ona, dirigit i presentat per Maria-Josep Hernàndez. Aquest programa també va obtenir el Premi Rosalia Rovira de la Diputació de Barcelona al millor programa de Ràdio Local. L'any 2016, coincidint amb l'inici de la nova etapa de l'emissora, Ràdio Pineda va obtenir la Menció de Qualitat en Innovació amb el programa Fun With English, de l'Escola d'Adults, amb Ana M. Mateo i Robert Urquhart. Ara ha estat el torn de l'Especial Temporal Glòria. (+ info)